Body & Mind Coaching

shutterstock 516937234

Yoga en Body & Mind Coaching

Body & Mind Coaching is het bewust worden van onze alledaagse bewegingen en lichaamstaal. Het geeft een opening naar nieuwe inzichten en mogelijke oplossingen voor keuzes of problematiek die je ervaart. Je lichaam is hierbij de informatiebron. Door Body & Mind Coaching in te zetten geeft je lichaam door lichaamshouding of beweging informatie vrij. Je wordt bewust, krijgt inzichten en verkent nieuwe mogelijkheden. 

„The Body says what Words cannot“
Martha Graham - dancer and choreographer


In ons lichaam kunnen we emoties en blokkades opslaan door bepaalde ervaringen. De blokkades, de negatieve ervaringen, kunnen ons belemmeren in de keuzes die we graag willen maken. Meestal zijn we niet bewust van deze blokkades, we negeren ze of leren ermee te leven. Het vervolg is dat je vast loopt in bepaalde situaties, deze situaties steeds weer terug keren of burn-out klachten ervaart. Door het lichaam in te zetten en nieuwe houdingen en bewegingen te verkennen kunnen we oude patronen loslaten. De nieuwe mogelijkheden in houding en beweging die bij jou passen zijn te integreren. Er ontstaat ruimte, ontwikkeling en groei.

In een privéles of groep (max. 10 personen) is het mogelijk om Yoga te combineren met Body & Mind Coaching. Vind je het lastig om bepaalde keuzes te maken, ervaar je burn-out klachten dan kan Yoga in combinatie met Body & Mind coaching je helpen.

Chantal van Leeuwen heeft de opleiding tot Body & Mind Language Coach en Trainer afgerond bij Body en Mind Language instituut. In haar yogalessen worden elementen van Body & Mind Language meegenomen. 

Tarief Yoga en Body & Mind coaching privé les (1 persoon) 1 uur € 55,- incl. Btw (excl. eventuele reiskosten)

Voor meer informatie, tarieven of een afspraak stuur een email

*De opleiding Body & Mind Language is na afronding van deel 3 geaccrediteerd door SNRO - Stichting Nederlands Register voor Opleidingen.
SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen conform HBO-niveau in het particulair onderwijs. Chantal van Leeuwen staat in het register SNRO ingeschreven.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses