Restorative Yoga

'Slowing Down is just another way of Waking Up' 

Donderdagavond 20:30 - 21:30 uur - Yogapoint Oudegracht Utrecht

Restorative Yoga is een vorm van Yoga waar de aandacht gericht is op lichamelijk en mentale ontspanning. Deze vorm van yoga is ideaal als je op zoek bent naar het reduceren van stress of het ontladen van spanning. En ook om jezelf een moment van rust, bewustzijn en ontspanning te geven. Op donderdagavond van 20:30 - 21:30 uur geef ik wekelijks Restorative Yoga bij Yogapoint Oudegracht in Utrecht.

Read more


Yoga Flow & Schilderen

"Painting is another way of keeping a Diary" by Pablo Picasso. Een weerspiegeling van het moment uitgedrukt in kracht, kleur en vorm. Een creatieve manier om uiting te geven aan gevoel en gedachte. Laat jezelf ook inspireren in een speciale les 'Yoga Flow & Intuitief schilderen'. Let's get inspired by Yourself.

Read more


'Yin Yang & Chi'

Zondag 12 mei 2019 van 10:00 - 11:30 uur - bij Artemis Yoga

'Life is a Balance between Stillness and Movement'. In deze XL les worden elementen uit verschillende yogavormen samengebracht in een Yin Yang sequence. Een speciale les met yogahoudingen uit Restorative, Yin, Tai Chi en Vinyasa. Balance your Yogapractice in een Flow van Yin & Yang!

Read more


'Happy on your Feet'

Take a Stand, Stand Tall, Stand on your own Feet. Voeten zijn een belangrijke basis van ons lichaam. Alignment van het lichaam begint bij je voeten. 'Feel your Feet on the ground with Yoga'.

Read more


Core Flow Yoga - 'to breathe, feel, enjoy and love'

Vrijdag van 15:45 - 16:45 uur - Yogapoint Woerden - vanaf 22 februari '19

Wil je vloeiend bewegen in een flow en tegelijk kracht en flexibiliteit ervaren, dan is 'Core Flow Yoga' iets voor jou! Iedere vrijdag van 15:45 tot 16:45 uur bij Yogapoint Woerden. Vanaf vrijdag 22 februari starten de lessen 'Core Flow Yoga'. Docent Chantal van Leeuwen.

Read more


'Let your Yoga Flow & Dance'

Zondag 16 juni 2019 van 10:00 tot 11:30 uur - Artemis Yoga IJsselstein

Laat je meevoeren in een dynamische flow van beweging, een Vinyasa Flow Yoga. In deze dynamische vorm van yoga, wisselen de verschillende houdingen elkaar af op het ritme van de adem. De flow van beweging voelt als een dansbeweging. Voor iedereen die de dynamiek en creativiteit van beweging wil ervaren. 

Read more


Make your own Mala on the beats of Mantra's

Mala kettingen worden al duizenden jaren gebruikt in meditatie en bij mantra's. Een Mala ketting bestaat uit 108 of 54 kralen. In de Mala wordt één grote of speciale kraal verwerkt de 'Guru Bead', en staat symbool voor eenheid. Er zijn verschillende Mala kettingen te koop of maak je persoonlijke Mala 'on the beats of Mantra's' tijdens deze workshop.

Read more


Body, Soul & Space - Make it your Home!

We reizen voor werk, ontspanning, voor vrienden of andere culturen. Door te reizen maken we herinneringen, laten we ons inspireren en geven we vorm aan onze levensenergie. We keren terug naar de plek dat we 'thuis' noemen. Je woon- en leefruimte op dat moment, de plek waar je jezelf ruimte geeft en je thuis voelt. De inrichting van je interieur is een leefomgeving met een persoonlijk verhaal in kleur en vorm.

Voel jij je thuis? Een plek waar je tot rust kunt komen en tegelijk wordt geinspireerd? Wat is jouw inspiratiebron? 'Inspire your Home!'

Read more


Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses