Core Flow Yoga - 'to breathe, feel, enjoy and love'

Wekelijks op Vrijdag van 15:45 - 16:45 uur - Yogapoint Woerden
Zondag 13 oktober 10:00 - 11:30 uur  - Artemis Yoga IJsselstein


Wil je vloeiend bewegen in een flow en tegelijk kracht en flexibiliteit ervaren, dan is 'Core Flow Yoga' iets voor jou! Iedere vrijdagmiddag van 15:45 tot 16:45 uur bij Yogapoint Woerden.

Extra lange les 'Core Flow' op zondag 13 oktober. Tijd 10:00 - 11:30 uur.  Yogastudio ARTEMIS Yoga in IJsselstein. Docent Chantal van Leeuwen.

De vloeiende bewegingen in een 'Core Flow' yogales ontstaan vanuit een bewust contact met de grond. Het contact met je voeten op de mat, 'het gronden', zorgt voor een krachtig fundament. De kracht en energie die dit fundament geeft stroomt omhoog in het lichaam je Core in. De energie in je Core ontvouwt zich in een golvende beweging op het ritme van de adem. Elementen uit de dynamische Vinyasa Yogavorm worden gecombineerd in deze les.

Je 'Core' bestaat uit je voeten, de voetbogen, de binnenkant van dijen, bekkenbodemspieren, psoas, lage rug- en buikspieren.

Met 'Core Flow' Yoga ontwikkel je kracht en flexibiliteit in je lichaam. Je versterkt je voeten, benen, rug- en buikspieren met specifieke 'Core Flow' bewegingen. Op het ritme van de adem werken we aan kracht en flexibiliteit en versterken we de Core in het lichaam. 

*Deze les is niet geschikt als je zwanger bent, vanwege de oefeningen voor de buikspieren.

Vrijdagmiddag 15:45 - 16:45 uur bij Yogapoint in Woerden (wekelijks)
Adres: Pompmolenlaan 26 in Woerden
Inschrijven voor de les via Yogapoint.nl zie het rooster Yogapoint Woerden

Extra lange les 'Core Flow' op zondagochtend 13 oktober 2019.
Tijd 10:00 - 11:30 uur (1,5 uur)
Locatie: ARTEMIS Yoga in IJsselstein
Adres: Industrieweg 20 IJsselstein
Meld je aan via deze link

„Core Flow Yoga“

To breathe, to feel, to enjoy, to Love

'Core Flow' is ontwikkelt door Marlene Henny. Sinds 2010 geeft Marlene Henny 'Core Flow' bij verschillende Yogastudio's en doceert zij 'Core Flow' modules voor yogadocenten. Chantal volgde de modules 'Core Flow' 50 hrs en 'The Art of Sequencing' 50 hrs bij Marlene Henny.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses