Body, Soul & Space - Make it your Home!

We reizen voor werk, ontspanning, voor vrienden of andere culturen. Door te reizen maken we herinneringen, laten we ons inspireren en geven we vorm aan onze levensenergie. We keren terug naar de plek dat we 'thuis' noemen. Je woon- en leefruimte op dat moment, de plek waar je jezelf ruimte geeft en je thuis voelt. De inrichting van je interieur is een leefomgeving met een persoonlijk verhaal in kleur en vorm.

Voel jij je thuis? Een plek waar je tot rust kunt komen en tegelijk wordt geinspireerd? Wat is jouw inspiratiebron? 'Inspire your Home!'

 


IMG 2781

We komen op plekken waar we graag langer willen verblijven. Het gevoel van 'thuis' zijn kan je op verschillende plekken ervaren. Een plek waar je tot rust kunt komen en tegelijk wordt geinspireerd. Warme herinneringen, foto's, een aandenken weerspiegelen ons reisverleden. Ook de inrichting van ons interieur is een weerspiegeling van ervaringen, hoe we in het leven staan, wie we zijn.

Keuze in kleuren, stoffen, materialen, meubilair en voorwerpen vormen je interieur. Hoe maak je keuzes in kleuren, stoffen en materialen voor jouw interieur? Ervaar je voldoende rust? Geeft jouw woonruimte je voldoende inspiratie? Of mis je een persoonlijke touch? Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Styling 2

„De kunst is thuis zijn alsof je op reis bent“

 Make it your Home

Voor mij is thuis de plek waar ik rust voel en tegelijk wordt geinspireerd. Als ik een interieur style of ontwerp haal ik inspiratie uit reizen, culturen, musea, films, een kunstobject of een dessin in stof.

Stileren is voor mij het creeren van een leefomgeving waar je je ontspannen en geinspireerd voelt. Een leefomgeving met een persoonlijk verhaal. Een soort magische omgeving in kleur en vorm. Het gevoel van thuis, de rust, en het gevoel van reizen, de inspiratie!

Chantal met thee


Bij keuzes in kleuren kijk ik naar de functie en omvang van de ruimte. Hoe valt het licht in de ruimte? Komt er zonlicht vanuit het noorden of het zuiden? Dit bepaalt de keuze in warme en koele kleuren. Ook de basis van materialen zoals vloeren, en afwerkingen bepalen de keuze in kleur. En belangrijk passen de kleuren bij de personen die er wonen.

Bij de inrichting gebruik ik ook kennis uit de Feng Shui, een meer dan 3000 jaar oude Chinese kunst voor het inrichten en vormgeven van een ideale woon- en leefomgeving. Het doel van Feng Shui is de levensenergie optimaal te laten stromen in je woon- en leefomgeving. Zie het als een soort acupunctuur voor je woonruimte. Het brengt balans.

Workshop 'Inspire your Home'

Wil je jouw interieur, woon- of werkruimte meer inspiratie geven? Of heb je hulp nodig bij de keuze in kleuren of bij styling?
De workshop 'Inspire your Home' geeft inspiratie!
Vanuit jouw eigen kracht maak je keuzes in kleuren, geef je jouw interieur inspiratie en een persoonlijke touch! 
Tijdens de workshop werken we met een inspiratie-box, dit wordt jouw persoonlijke verhaal in kleur en vorm.
Ook krijg je kennis mee uit de Feng Shui leer.

De workshop duurt 2,5 uur
Docent: Chantal van Leeuwen
Kosten € 47,- inclusief gebruik van materialen (o.a. fotomateriaal, stoffen, kleurstalen)
Inclusief thee, koffie en Healthy bites
Heb je interesse stuur een email dan plannen we een datum en locatie (minimaal 5 deelnemers)

IMG 2787


About

Chantal heeft ruim 15 jaar gewerkt als interieurstylist voor verschillende interieurontwerpers en vastgoedontwikkelaars.
Voor het tv-programma 'Eigen Huis & Interieur' (RTL4) heeft zij interieurontwerpen gemaakt en styling verzorgd.
Als freelance stylist heeft zij gewerkt in opdracht; styling voor fotografie, showrooms en interieurs.
Momenteel werkt zij als yogadocent, freelance stylist en maakt schilderijen. Ze combineert yoga met kunst & creativiteit en geeft workshops.

Chantal met Chinees windlicht

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses