'Yoga en Body & Mind movement'

Zondag 20 oktober 2019 van 12:15 tot 15:15 uur - Yogapoint Leidsche Rijn (Strijkviertel)

Deze creatieve workshop is een combinatie van Yoga en Body & Mind movement. Yoga wordt gecombineerd met vloeiende Tai Chi bewegingen, Body & Mind Language en Movement Meditation (meditatie in beweging).
Body & Mind Language is het bewust worden van onze alledaagse bewegingen en lichaamstaal.  Je beweegt in wat voor jou goed voelt en verkent nieuwe bewegingen. Het geeft een opening naar nieuwe inzichten. Je lichaam is hierbij de informatiebron. Door Body & Mind bewegingen in te zetten geeft je lichaam door lichaamshouding en beweging informatie vrij. Je wordt bewust, krijgt inzichten en verkent nieuwe mogelijkheden in bewegen. 

De workshop wordt gegeven door Chantal van Leeuwen en Ty Alexander Cheng. Zij hebben een achtergrond in Dans, Body & Mind Language en Somatisch lichaamswerk.


In de workshop wordt Yoga gecombineerd met vloeiende Tai Chi bewegingen, Body & Mind Language en Movement Meditation (beweging in meditatie). Door het lichaam in te zetten en nieuwe houdingen en bewegingen te verkennen kunnen we oude patronen loslaten. De nieuwe mogelijkheden in houding en beweging die bij jou passen zijn te integreren. Er ontstaat ruimte, ontwikkeling en groei. De oefeningen werken energetisch. Je ervaart veel energie tijdens en na de workshop!


De workshop wordt gegeven door Chantal van Leeuwen en Ty Alexander Cheng. Zij zijn Yogadocent en hebben een achtergrond in Dans, Body & Mind Language en Somatisch lichaamswerk. 

„The Body says what Words cannot“
Martha Graham - dancer and choreographer

De workshop duurt 3 uur 
Thee, water en Healthy snacks aanwezig
Docenten: Chantal van Leeuwen & Ty Alexander Cheng
Locatie: Yogapoint Leidsch Rijn ( Strijkviertel 26) 
Datum: Zondag 20 oktober 2019 van 12:15 - 15:15 uur 

Kosten € 35,-
Aanmelden via Yogapoint Leidsche Rijn
Voor meer informatie of vragen stuur mij een email
Kijk ook naar deze link voor meer informatie over Body & Mind Language

Chantal van Leeuwen heeft de opleiding tot Body & Mind Language Coach en Trainer afgerond bij Body en Mind Language instituut. In haar yogalessen worden elementen van Body & Mind Language meegenomen. 

*De opleiding Body & Mind Language is na afronding van deel 3 geaccrediteerd door SNRO - Stichting Nederlands Register voor Opleidingen.
SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen conform HBO-niveau in het particulair onderwijs. Chantal van Leeuwen staat in het register SNRO ingeschreven.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses