Make your own Mala on the beats of Mantra's

Mala kettingen worden al duizenden jaren gebruikt in meditatie en bij mantra's. Een Mala ketting bestaat uit 108 of 54 kralen. In de Mala wordt één grote of speciale kraal verwerkt de 'Guru Bead', en staat symbool voor eenheid. Er zijn verschillende Mala kettingen te koop of maak je persoonlijke Mala 'on the beats of Mantra's' tijdens deze workshop.

 

„All creative activity begins with movement“

A Workshop of Mala's & Mantra's

Wil je een persoonlijke Mala ketting maken volg dan de workshop. We starten met een uitleg over het gebruik en de betekenis van Mala's. Er zijn verschillende Mala kettingen aanwezig ieder met een eigen verhaal. Dan volgt een yogales met meditatie en reis je mee op de chakra's. En word je begeleid in het maken van jouw persoonlijke Mala ketting. Er is een grote collectie aan kralen en materialen aanwezig om jouw Mala ketting te maken.

DSC 6964

De Workshop wordt gegeven in Yogastudio 'Artemis' in IJsselstein 

Docenten: Chantal van Leeuwen en Monique de Boer 

Datum: In overleg minimaal 5 personen tijden van 10:00 - 13:00 uur of van 13:30 - 16:30 uur (De workshop duurt 3 uur)

Kosten workshop € 45,-. inclusief uitleg Mala's, een Yogales, Meditatie en Reis door de Chakra's. Inclusief Thee met een Healthy Bite.

Exclusief kralen en materialen. Reken op een basisbedrag van € 25,- per Mala ketting voor kralen en materialen.
Materialen en een ruime keuze aan kralen zijn te koop tijdens de workshop. Je kunt op deze manier zelf bepalen wat je wilt uitgeven aan de Mala ketting.

Meld je aan via Artemis Yoga.

Wil je een datum met ons plannen voor een workshop Mala's en Mantra's stuur een email (workshop voor minimaal 5 personen)

Boeddha met Mala ketting

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses