Yoga Flow & Schilderen

"Painting is another way of keeping a Diary" by Pablo Picasso. Een weerspiegeling van het moment uitgedrukt in kracht, kleur en vorm. Een creatieve manier om uiting te geven aan gevoel en gedachte. Laat jezelf ook inspireren in een speciale les 'Yoga Flow & Intuitief schilderen'. Let's get inspired by Yourself.

 

About my Paintings

Als ik schilder wordt ik steeds weer verrast door het resultaat. Vaak realiseer ik me later welke betekenis er achter een vorm of kleur ligt. Voor mij is schilderen een creatieve manier om uiting te geven aan gevoel en gedachte of wat er op dat moment in mijn leven speelt. 

Ik mix oude en nieuwe schildertechnieken en experimenteer met materiaal, kleur en vorm. Statisch of beweging, kracht of zachtheid. Regelmatig wordt  mij gevraagd wat mijn stijl is. Mijn kracht ligt in de beweging en verandering. Als ik mijn schilderijen een naam of stijl moet geven, noem ik het 'Power of Movement'. Door te kijken, te voelen, te bewegen en mezelf te ontwikkelen blijf ik geinspireerd en zijn mijn schilderijen steeds weer anders.

Schilderij vrouw


Graag inspireer ik je in een workshop 'Yoga & Schilderen'. In deze speciale les wordt Yoga gecombineerd met intuitief schilderen. We starten met een inleiding over inspiraties en creativiteit. Dan volgt een zachte Flow Yoga die de creatieve energie laat stromen. Vervolgens aan de slag met acrylverf op papier of schildersdoek. Materialen zijn aanwezig waardoor je vanuit jouw creatieve energie kunt gaan schilderen. Er is ruimte om verschillende schildertechnieken te leren en te experimenteren met materiaal, kleur en vorm.

Intuitief schilderen is een creatieve manier om los te komen van gedachten of juist een gedachte of gevoel te observeren. Een mooie combinatie met yoga!

„Painting is another way of keeping a Diary“

Pablo Picasso

De workshop duurt 2,5 uur
Docent: Chantal van Leeuwen

Kosten € 47,- inclusief gebruik van materialen en papier of schildersdoek. 
Inclusief thee, koffie en Healthy bites.

Heb je interesse stuur een email dan plannen we een datum en locatie (minimaal 5 deelnemers)

P1010012


About my Studies

- 17e eeuwse Schildertechniek
- Modeltekenen
- Abstracte schildertechnieken

Schilderij klein

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses